maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisvieraita

On ollut kiva pääsiäisen aika, kun on saatu tavata niin uusia kuin vanhoja tuttavuuksia ja voidaan ryhtyä rauhallisin mielin odottamaan pikkupentujen kasvua ja muuttoa omiin ihaniin koteihin :) Myös Myy pääsi kyläilemään - tällä kerralla ihan lähelle eli omaan keittiöön tapaamaan pentuja ensimmäisenä niille uutena koiratuttavuutena. Pikkuisen pennut ihmetteli, kun ei Myyn vatsapuolelta löytynytkään maitobaaria. Serkusten tapaaminen sujui oikein mallikelpoisesti, vaikka Mymmeröisellä on muuten ollut riiviöpäivä ja lopullisesti tuhottujen listalle on päätynyt esimerkiksi kynnysmatto...






Pennut on viimeisten kahden päivän aikana aktivoituneet ihan huomattavasti. Joka päivä tulee uusia ihmeellisia asioita vastaan - kilisevät rosettiraudan palasetkin ripustettiin yhteen tuoliin roikkumaan ja oli vahinko, ettei kamera ollut kohdalla, että olisi saanut ikuistettua ensimmäisen pennun touhut, kun se keksi, miten ihan itse saa melkoisen helinän aikaan :) Muitakin leluja otetaan koko ajan enemmän esille ja niille keksitään myös jo käyttöä :)




Ruutin imetyskuva näyttää hyvin, miten mahtavan kokoisia pennuista on jo tullut! Välillä joku keksii, että toiselta puolelta kurottamalla saa paremman otteen maitobaarista :) Alemmassa kuvassa Ruuti puolestaan ihmettelee, miksi neljäs pentu ei tule syöpöttelemään vaan touhuaa omiaan lelun kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat erittäin tervetulleita :)