lauantai 2. huhtikuuta 2016

Pikaiset kuulumiset hulinan keskeltä

Nyt on kuvaamiset jääneet tosi heikolle viikon aikana eikä tämä viikonloppu ole vielä tuonut parannusta! Kaikenlaista tapahtuu ja tehdään, mutta tahti on sellainen, ettei kamera pysy mukana vaikka kännykässä olisikin. Kännykkäkin kun unohtuu välillä matkasta.

Pennut on saaneet lisäviihdykkeeksi kaikenlaista tasapainoilu-härpäkettä ja tänään otettiin ohjelmaan uintiharjoitukset, joita jo edelliset pennut saivat menestyksekkäästi kokeilla :D Kuvat eivät ottaneet onnistuakseen, kun valo oli huono, mutta pennut olivat oikeastaan aika lailla kotonaan tuossa vesielementissäkin.



Mymmelin viihdyttämiseksi päästin sen osallistumaan pentujen touhuihin. Vahinkojen välttämiseksi yhteistä aikaa on vain silloin kun itsekin olen keittiössä, mutta tosi nätisti Myy ottaa huomioon, että pennut on sitä pienempiä. Lilli innostui ihan kunnolla jo painiskelemaan Myyn kanssa, ja muutkin tuntuvat olevan sitä mieltä, että serkkutyttö on idoli :)


Myyn ojelmasta huolehti myös Topi-veli, joka tuli parin päivän vierailulle - ja kyllä joukossa tyhmyys totisesti tiivistyy ja aktiivisuus lisääntyy! Siinä sai kyytiä niin kukkamullat kuin laastisäkki, mutta kaksikolla oli kiva ;) Topi oli jo kovasti "miehistynyt". Oli helppo nähdä, kumpi on uros ja kumpi narttu. Äitinsä kahlekuningatarominaisuudet perinyttä Topiasta oli täysin mahdoton saada pysymään minkään portin takana :D Erityisesti keittiö ja pennut houkuttelivat, mutta onneksi Ruuti suhtautui hyvin myötämielisesti uteliaaseen tunkeutujaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat erittäin tervetulleita :)