perjantai 25. maaliskuuta 2016

Suursiivous ja TAAS muutto :)

Pikkupennut on olleet niin jo liikkuvaisia, että oli pakko tehdä taas muutoksia asumisjärjestelyissä :) Isot pennut sai siirtyä aikuisten pariin, mikä ihmetytti niitä suuresti - tähän asti kunn ihmettelyt on tapahtuneet aidan toiselta puolelta :)



Pikkupennut oli heti kuin kotonaan! Liikkuminenkin sujui sutjakasti - olin ajatellut, että eivät välttämättä uskaltaudu laatoille ollenkaan vaan pysyvät siellä missä on tutumpaa alustaa, mutta sinnehän ne painelivat ihan koko alueelle tutkiskelemaan paikkoja ja hyvin piti jalatkin alla.



Leluja en ole vielä pitänyt pennuilla, vaan sisarukset on saaneet riittää leluiksi - nyt ne herättivät heti kovasti mielenkiintoa :)


Makuualusta oli vanha tuttu, mutta uuden tarkastelun arvoinen sekin :)



Ruutin mielestä peitot oli huonosti aseteltu ja vaativat välittömästi korjausta.




Vaikka näiden pentujen osalta on työläimmät viikot alkamassa, tuntuu kuin loppusuora häämöttäisi :D Pääsiäisen aikana on ohjelma kovin seurustelupitoista - osa vieraista on jo käyneet ja lisää tulossa. Hauskaa porukkaa tulossa meidän tiimiin jo tähänastisen viestinnän perusteella :) Melbakin käväs moikkaamassa kakaroitansa ja ilo oli molemminpuolinen ihan selvästi! Sääli, ettei siinä tohinassa muistanut ottaa kameraa esille, että olisi saanut ikuistettua tilanteen. Ehkä ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ovat erittäin tervetulleita :)