keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pennut 4 viikkoa

Pennut jatkavat hurjaa kasvuaan. Nyt leikitään jo kovasti ja hampaat alkavat tuntua pikkuisen. Ympäristö kiinnostaa kovasti ja leikkikalujakin on alettu tutkia, vaikka Nelli ja sisarukset on ne parhaat lelut. 

Indy on kasvanut ja vilkastunut huomattavasti aikaisemmasta tämän viikon aikana. Tosin sen saa edelleen nukahtamaan hetkessä, kun rapsuttelee vatsaa.






Indira on päättäväinen tyttö ja pitää pojat tassunsa alla :)





Ja Intus on tällä hetkellä kooltaan pienin, mutta sillä on valtava kihara turkki :) 





Ensi viikonloppuna on tarkoitus pestä ja trimmata porukka ekan kerran, joten sitten viimeistään on luvassa lisää kuvia :)

8 kommenttia:

  1. Indystä on kyllä varmaan kuoriutumassa ihan kun Vesa -sekin keräili ensimmäiset viikot voimia jotta jaksoi sitten kunnolla kiusata muita ;)

    Mä varmaan vetäisin noin pieniltä vahingossa koko turkin alas :D Mietin jotain tuon ikäistä toyvillakoiraa, senhän joutuisi ajella jollain nenäkarvanleikkurilla :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole varmaan pelkoa että joutuisin sunnuntaina osallistumaan niihin talkoisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me voida odotettua vierasta töihin pistää :) Tarjoiluja täällä mietitään eikä työlistaa ;)

      Poista
  3. Hei mun pitäis jaksaa lyllertää illalla vielä agilityssä ja se on tieto että sun tarjoiluilla ei voi olla vetämättä itseään ähkyyn!

    VastaaPoista
  4. Voii! Tulispa pian lisää kuvia, malttamattomana odottanut koko viikonlopun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ja täällä on vaan syöty ja juotu vieraiden kanssa koko viikonloppu :) Kuvaajakin oli reissussa lähes koko ajan - nyt on kuvat otettu kyllä tänään päivällä, mutta vasta vapauduin äsken näihin puuhiin ja nyt odottelen, että saan kameran, jotta voin siirtää kuvat koneelle ja nettiin :) Ihan just kohta :)

      Poista

Kommenttisi ovat erittäin tervetulleita :)